top of page
  • Forfatters billedeNils Stahlschmidt

Vi har fået nøglen til noget, som før var lukket.


Et par, som har familiemæssige udfordringer, har modtaget parterapi efter 5 gange og har givet følgende tilbagemelding ( læst og godkendt):

Han:

”Det har været fantastisk. Jeg har fået et bedre indblik i, hvordan min partner har det i forhold til mig. Før lukkede jeg i, men nu er jeg ikke bange for at snakke. Jeg tager imod og reflekterer og har mod til at tage det til mig. Jeg tager aktivt ansvar og har meget mere forståelse for den dynamik der imellem os. Det er som om jeg har fået et mindre ego og jeg er blevet bedre til at sætte mig ind i de problemer vi har sammen. ”

Hun:

”Det er blevet et vigtigt og rart rum at være i. Vi har fået ”nøglen” – og praktiske redskaber. Du spørger ind til de ting, som er vigtige for os. Terapien har åbnet for mere end jeg troede var muligt. Vores kommunikation er blevet meget bedre – og nu er vi begyndt at dyrke sport sammen. Vi har fået nøglen til noget, som før var lukket. Jeg har været god til at angribe.

Nu gør jeg det, så det er positivt. ”


Parret ønsker enkelte opfølgende sessioner.

51 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page