top of page

HJÆLP TIL DIG/JER

_MG_3793 1.jpg

Hvor er du i livet?:

Måske har du følelsen af ikke at blive mødt af din partner, savnet af kærlighed og berøring. Du føler dig stresset og udnyttet. I mærker at balancen imellem jer er væk. Det er almindelige oplevelser i et parforhold.            

For mange er det at tale om kærlighedsliv og sex noget, som er svært. Man har måske lille selvtillid og vil ikke gøre sig sårbar. Men den manglende udveksling om nærhed og kærlighed kan betyde irritationer og konflikter. Måske drømme om et andet parforhold, som fører til skjulte dagsordener, utroskab og en vej hen imod skilsmisse. 

Utroskab har ofte en grund, som bunder I en ubalance parforholdet – og en skilsmisse er en voldsom affære, som koster kassen både menneskeligt og økonomisk. Og ofte er det et liv, hvor alle parter taber. 

Men hvad enten det drejer sig om en akut krise med utroskab, tristhed ved samlivet, manglende fælles mål og værdier, kommunikation, så tilbyder vi jer en løsning. Sammen med jer finder vi en vej. Vil din partner ikke med, så kom alene!

Vores kerneområder er parterapi, mediering, coaching til et bedre liv. 

 

Parterapi - Emotionsfokuseret: 

Har du set faresignalerne før din familie “falder”? Er du en “struds” som tænker at det nok snart går over - eller erkender du, at I virkelig har brug for hjælp, der foregår i et fortroligt rum, hvor I mærker tryghed. 

Vi planlægger et forløb sammen med jer. Forløbet består af flere sessioner, hvor I kan komme alene til nogle sessioner.  Der kan være 3-5-10- 20 eller flere sessioner efter jeres behov.

Et forløb kan se således ud: 

I 1. session finder vi ud af hvad konflikten handler om og finder et grundlag at arbejde videre med. 

2. session er individuel.  Vi ser på hver jeres udfordringer og på det, som lukker af for samlivet.

I de følgende sessioner kigger vi på mønstre, som gælder for jeres kommunikation med hinanden - og sammen får I ny indsigt og viden, som kan omsættes til en ny samlivskultur.  

 

Mediering - konfliktløsning:

Når konflikterne er uoverskuelige arbejder vi sammen med jer om løsninger i forhold til familierelationer. Vi hjælper jer til at skabe en fælles mening sammen ved at lytte til hinandens synspunkt og på den made finde en fælles vej til et kompromis. 

  • I ønsker at blive, men ved ikke hvordan!

  • I vil gå hvert til sit, men hvad med børnene? 

  • Det er svært med sammenbragte børn!

 

Coaching:

Når du vil nå dine mål - eller du ønsker at blive klogere på at finde de bedste løsninger. Når du vil finde livsglæden. Vi engagerer os i at være jeres bedste valg, når I vil finde den bedste vej til succes i jeres parforhold. 

 

 

Grupper:

Du mødes I en netværksgruppe, hvor deltagerne har erfaringer inden for samme interessefelt som dit eget. Gruppen mødes for at udveksle erfaringer og I at deltage I forskellige øvelser, som kan give redskaber til at komme videre I livet. 

 

  • Jeg ønsker at være “mand” i mit samliv. Mandegruppen.

  • Hjælp - vores søn/datter er blevet skilt. Bedsteforældregruppen.

  • Vi deler vores erfaringer med samliv. Parforholdsgruppen

Anker 1
Anker 2
Anker 3
bottom of page