top of page

HVEM ER VI

Vi har arbejdet med os selv og hinanden i et langt liv. Vi er overbeviste om at et nært forhold, er helt afgørende for et godt liv. Vi er optaget af hinanden, passer på hinanden, bruger tid på at lytte og til at kunne forstå hinanden. Vi er to meget forskellige mennesker. Det kan stadig give os udfordringer i situationer lige fra hvordan vi bruger tiden til at vælge, hvordan vi vil lave forandringer .  

I disse situationer skal vi naturligvis finde løsninger sammen. 

Vores uddannelser, som psykolog, mentor-coach, konfliktmægler og terapeut har været med til at give os redskaber til at mødes på nye måder.

 

Hvad er et godt liv

Igennem vores liv har vi været optaget af at arbejde med mennesker, og vi er overbeviste om at det gode liv leves i relationer imellem mennesker. Det er vigtigt, at vi som enkeltpersoner kan se os selv som både noget unikt og som en del af fællesskaber. Som enkeltpersoner må vi stole på vores egne følelser - og hvis vi kan - sætte ord på dem i forhold til vores nærmeste. Vi udvikler menneskelig visdom når vi er opmærksomme i forhold til sociale relationer og er åbne over for situationer og mennesker. Når vi ser-,  støtter og hjælper hinanden og på den måde bruger os selv, så opstår der god energi hos os og i vores parforhold. Den dårlige energi opstår, når vi føler os misbrugt og udnyttet. Derfor er balance i parforholdet så vigtigt. Men ofte skal man igennem en forvandling i forholdet for at opnå balancen. Forebyggende parterapi kan hjælpe med denne udvikling. 

_MG_3681.jpg
Annelise Stahlschmidt

Annelise er autoriseret cand.pæd.psych. med videreuddannelse i systemisk supervision.

Specialist i Pædagogisk Psykologi og Konfliktmægler fra Diapraxis samt Emotionsfokuseret parterapeut.

Annelise har stor praktisk- og faglig erfaring med at udvikle børns og forældres potentiale til at lykkes i det daglige liv.  

Arbejder ud fra EFT-metoden og gennemført Externship.

_MG_3634.jpg
Nils Stahlschmidt

Nils er uddannet lærer, Master i Public Policy, Certificeret ICF-PCC coach, Konfliktmægler og Emotionsfokuseret Parterapeut.

Nils har  sammen med sit netværk stor praktisk- og faglig erfaring med udvikling af relationer imellem mennesker.

Arbejder ud fra EFT-metoden (Emotionsfokuseret parterapi).

Feedback fra vores kunder.

 

Brian og Lizza (Navne er ændret) har været kærester i 10 år. De har børn sammen. Egentlig har de haft et godt liv sammen, men en episode har pludselig formørket forholdet og de startede i parterapi. I starten var der gråd og verden var trist. 

Deres stærke følelser for hinanden gjorde at de forholdsvis hurtigt fandt en vej sammen. Efter 5 gange kunne de konkludere følgende: 

 

  • Vi tager os nu mere af hinanden.

  • Vi husker hinanden i løbet af dagen. F.eks. sender vi en sms til den anden. 

  • Vi sætter pris på kærligheden – efter 10 år sammen er det en dejlig oplevelse. Jeg er så glad inden i mig selv. 

  • Når udfordringerne dukker op er vi trygge, 

  • Vi ved hvilke redskaber vi kan bruge, når vi – eller jeg er blevet fristet!

  • Når vi har sat tid af sammen – det gør vi en gang om ugen så er telefonen væk og er til stede sammen. 

  • Sammen har vi nu givet slip på skyld og skam. 

Parret har en opfølgende session hos Parterapeuterne-Stahlschmidt om 3 måneder. 

 

Lars og Susan (Navne er ændret) er et ægtepar med voksne børn og som har været gift i 40 år. I et stykke tid har de ikke været gode for hinanden. 

Efter 5 sessioner har de arbejdet så meget at det nu er legalt at tale sammen om dybere ting. Susan siger: 

”Det giver mig glæde og håb. Vi har haft utrolig stor glæde af forløbet her. Det har stor betydning for os”. Vi investerer tid sammen til at tale sammen”. 

Lars siger bl.a. ”Ja, jeg er blevet opmærksom på at i stedet for at se på fejl hos Susan, så skal jeg kigge indad og arbejde med mig selv!” .

Parret har allerede bestil et serviceeftersyn i parterapi. 

…og de skriver da jeg bad om deres godkendelse af ovenstående:  Du er velkommen til at “bruge os”, især nu, hvor det har været med stor tilfredshed og glæde.

bottom of page