top of page
  • Forfatters billedeNils Stahlschmidt

Jeg vil se det fra min partners side.

Blog Juni 2021


Jeg vil geare ned og være nærværende, lytte og se det fra min partners side. Jeg vil være bedre til at forstå. Sådan siger en af deltagerne i vores maskuline netværk.

Hver især vil deltagerne gerne knytte sig tættere til deres partner, men i det daglige liv med børn, mad, arbejde, tidspres – og af og til byggerod, sygdom og dårlige begivenheder opstår frustration og vredesudbrud.

Selvfølgelig er det svært at omsætte intentionen til praksis. Deltagerne i netværket arbejder hårdt på at gøre deres partnerskab bedre. Deltagerne bliver robuste, når de selv fortæller – får tilbagemeldinger, og når de lytter til de andre om, hvordan en beslutning kan fylde og hvordan denne bliver omsat til fuldt nærvær. Hvordan fuld opmærksomhed og medfølelse skaber en fred og kærlighed i stedet for vrede og frustration.39 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page