top of page
  • Forfatters billedeNils Stahlschmidt

Hvor godt kender du din partner?

Blog april 2021

Unge par har henvendt sig med at sige noget i retning af: ”Vi er et par, som ønsker at blive sammen hele livet – og vi vil gerne have børn, som vi vil give bedre betingelser end dem, vi har fået! Det vil vi gerne lave en aftale om!”

Du møder din partner første gang og I mødes oftere, oplever forelskelsens berusende følelser og lidt efter lidt bliver I en del af hinandens liv. Måske bliver I gift, måske får I børn. Måske sker det bare.

Hverdagen sætter ind med krav og ofte med forskellige måder at opfylde kravene på. Nogle bliver overvældet og kan ikke overskue situationen.

Selvom I sammen har drømt om det gode liv sammen, er det ikke sikkert, I har fået klar forståelse af hinandens måder at opfatte tingene på. Optrapning af små konflikter kan ende i frustrationer, vrede, sorg og følelsen af at blive forladt, kan opstå.

Når et par skaber et liv sammen, er der mange ting i spil. Ting og værdier som er vigtige at gå i dybden med f.eks.

Hvor afhængige er I af hinanden? Sex? Utroskab? Hvad vil I sammen og hvor meget tid har du brug for at være alene eller sammen med venner. Vil vi have børn? Hvad med holdningen til sundhed? Personlig udvikling og arbejde? Osv.osv.

Nogle ønsker at lave en særlig kontrakt, som gælder i forhold til ikke at blive skilt i det mindste indtil børnene har nået en vis alder.

Kontrakter eller aftaler imellem parterne giver god mening.


Hos Parterapeuterne Stahlschmidt arbejder vi også med gensidige kontrakter som handler om parrets forhold til at skabe et spændende, trygt og sikkert sted for hinanden og for de børn, som måtte komme.

Hos Parterapeuterne-Stahlschmidt.dk arbejder vi med problematikker i parforholdet – og vi har samtalegrupper i et maskulint netværk.

Eller ring til 26198284

187 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page