top of page
  • Forfatters billedeNils Stahlschmidt

Hun er bedre til ord end jeg er

Opdateret: 22. jun. 2020”Hun er god til at tale – jeg kan ikke det med alle de ord”. Det er en sætning, som igen og igen bliver sagt i terapirummet.

”Han” er overbevist om, at han ikke er god nok til at udtrykke sig! Ordene kommer langsommere og i mindre mængder! Hun beder om, at han udtrykker sig – og jo mere hun beder ham, jo mindre siger han – og jo mere føler hun sig alene og ikke hørt.

Mange mænd har den overbevisning, at de ikke kan det med ord – set i forhold til deres kvinde. Derfor arbejder nogle i et maskulint netværk, hvor fokus er på det at udtrykke sig i et trygt rum.

Vi bruger ord om det, som vi er optaget af i vores parforhold: - Angst for at miste, længsel efter ro, intimitet og sex, åbenhed og ærlighed – og om alle de følelser af vrede, tristhed, overraskelser og glæde i der opleves af begge parter i parforholdet.

Hver især oplever mændene, at de ikke er alene om utilstrækkelighedsfølelsen, og sammen finder de en sikkerhed i, at kunne tale om alt det, som mange mænd ellers ikke taler om.

Hos Parterapeuterne-Stahlschmidt.dk arbejder vi med problematikker i parforholdet – og vi har samtalegrupper i et maskulint netværk.

Eller ring til 26198284

59 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page