top of page
  • Forfatters billedeNils Stahlschmidt

Bliv tryg i din rolle som far
Den unge mand bliver betaget-, elsker- og bliver far. En fantastisk- og ikke helt forudsigelig rejse.

På denne tur bliver alle mænd berørt og forandret – ligesom kvinden eller partneren gør det Nogle beriget, andre frustreret.

Rejsebagagen – den bagage, som ethvert menneske bærer med sig i livet - har stor betydning. Tilliden til sig selv som mand og far og sin omverden. Nysgerrighed til at opleve, til at mærke- og til at tale og lytte.

Det intime samvær, sex og gensidig omsorg er under pres. Samtidigt kan ansvaret til den lille nye føles enormt. Under denne forandring oplever førstegangsfædre en større sikkerhed ved at tale med andre, f.eks. kolleger på arbejdspladsen om forældrerolle og faderskab.

At faderrollen er afgørende for det lille barns udvikling er vist ved flere undersøgelser: ”barnets udvikling af empati, selvkontrol såvel som kognitive evner og venskaber.

Det viser sig også at fars tætte kontakt med spædbarnet styrker dets trivsel på samme måde som moderens tætte kontakt gør.

Det og meget mere kan du læse i den netop udgivne bog ”Bogen til far – bliv tryg i den rolle som far” skrevet af Nick Allertoft m.fl. –

Hos Parterapeuterne-Stahlschmidt.dk arbejder vi med problematikker i parforholdet omkring fødslen, ligesom vi har samtalegrupper i et maskulint netværk.

Eller ring til 26198284

12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page