top of page
  • Forfatters billedeNils Stahlschmidt

Tvillinger i Parterapi


Tvillinger i parterapi

Et tidligere klientpar skrev følgende til os:

Vores voksne tvillingedøtre har brug for hjælp til at blive ved med at være tætte søstre og hinandens bedste nære venner.

De har altid været tæt knyttet til hinanden og oplever nu som voksne, at det er svært at bevare det forhold og de går ofte skævt af hinanden. Når de så er på kant med hinanden bliver de rigtig, rigtig kede af det og det samme gør vi andre rundt om dem.

Vi har derfor tilbudt at give dem et forløb hos jer - hvis I er interesseret og vil tage opgaven.

Imellem to enæggede tvillinger er der siden undfangelsen skabt gensidige relationer, som er dybt rodfæstet og ikke til at ændre.

Som mennesker har vi evnen til at overleve gennem relationer til et andet menneske, og som tvillinger er relationen forstærket, så selv om tvillingerne som unge og voksne bevæger sig ud ad forskellige veje i uddannelse og parforhold, så vil adskillelsen i forskellige kulturer sandsynligvis betyde personlige konfliktsituationer.

Parterapi med tvillinger handler om at håndtere konflikterne således at det nære tilknytningsforhold kan bevares samtidig med at man i samme hjerte også rummer en ny partner med kærlige relationer, hermed også sex, der er forbundet med en ”fremmed” kultur.

Situationen er anonymiseret og forløbet med parterapi er gennemført hos www.Parterapeuterne-Stahlschmidt.dk


42 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page