top of page
  • Parterapeuterne-Stahlschmidt

Royal run👑 og styrket parforhold❤️❤️


Vi er ikke specielt royale, men blev alligevel grebet om hjertet da vi så ”Royal Run” med tusindevis af danskere med åbne- eller skæve smil give den gas. Gamle og unge, i alle størrelser, grupper og foreninger – og handicappede, som afprøver robotdragter. Det var smukt og gav en følelse af at være med i et større fællesskab.

Og som parterapeuter bemærker vi Kronprinsesse Mary og Kronprins Frederik som noget helt særligt i situationen, hvor Frederik ikke kan deltage pga. En diskusprolaps. Hvad gør Mary? Stiller op i stedet for sin mand. Løber de 5 kilometer på en pæn tid. Gennem hele dagen støtter hele familien op omkring løbet. De vinker, giver high five og kontakter grupper af børn og unge, som virkelig har brug for selvtillid.

…og som Parterapeuter ser vi nogle klare markeringer af, hvad der styrker et parforhold – og hvad der svækker.

Netop balancen i forhold til at hjælpe hinanden- gøre noget for sin partner – også noget partneren ikke har forventet. Vi ser ofte at et parforhold netop ikke holder, hvis den ene partner opfører sig som ”konge” eller ”dronning” og kun modtager, mens den anden part futter rundt og hele tiden yder.

I Royal Run har vi set et par give til hinanden i overskud, vise taknemmelighed og oprigtighed.

Hos Parterapeuterne Stahlschmidt arbejder vi med parternes primære følelser. De har indflydelse på adfærd, som kan styrke parforholdet.


25 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page