top of page
  • Parterapeuterne Stahlschmidt

Hvad synes du der skal til ???


Parterapeuterne – Stahlschmidt og psykolog og terapeut Thomas Cortes arbejder med par og enkeltpersoner med stor succes. I flere tilfælde siger parret – ”Hvorfor kom vi ikke her for et år siden?”

Vi har 3 gange i alt forsøgt at danne mandegrupper uden held.

Mange af de par, som kommer til os i parterapi har en problematik, som handler om mænd, som ikke hører og ser. Der kan være gået flere år, parret har måske børn i teenagealderen. En travl hverdag optaget af karriere og arrangementer.

Kvinden kan ikke være i forholdet længere. Det kommer som lyn fra en klar himmel. Hun har fået en opmærksomhed, en værdsættelse fra en anden mand ude i verden – måske på arbejdspladsen, i toget eller andre steder.

Når manden opdager at kvindens fokus har forandret sig til et større fravær, måske ved en fejl set en sms, har kvinden allerede i nogle tilfælde besluttet at gøre det forbi – og har allerede lejet lejlighed. I andre tilfælde er det blot tanker om at komme væk – og endelig er der flere kvinder, som har gjort op med at de nu vil have et andet forhold til partneren.

I alle tilfælde har manden fået et wake-up call som forandrer verden for altid. Manden skal igennem en smertefuld lidelse, hvor han kæmper imod at blive adskilt fra den kvinde, som han tidligere troede var fuldstændig fast. Der er så mange følelser og smerte forbundet med dette tab, at man som mand kommer til at bryde alle principper for normal adfærd.

Vi er overbeviste om at vi ville kunne hjælpe flere par på et tidligere tidspunkt, når vi arbejder med mænd i grupper. Måske har du en idé, som gør at vi kan samle en gruppe mænd.

Hvad skal der til for at mænd vil mødes med mænd for at dele, hjælpe og blive hjulpet?

Parterapeuterne Stahlschmidt


23 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page