top of page
  • Parterapeuterne-stahlschmidt

Skilsmisse med et ”klik”


11.000 par gjorde det i 2017. De benyttede sig af skilsmisseloven fra 2013.

Uanset Liberal Alliances og Dansk Folkepartis uenighed om en eventuel tilbageføring til en tvungen tænkepause på 6 måneder – så er det helt nødvendigt med en refleksionstid.

Bruddet imellem 2 mennesker, som har følt sig tæt knyttet til hinanden og nu vil skilles, kan ikke klares ved et hurtigt ”klik” på et tastatur.

Vanskeligere bliver det, når der er børn indblandet.

Selvfølgelig ved I som forældre at børnene har brug for jer begge to – og I er begge to stadig jeres børns forældre. I vil jeres børn det allerbedste, men ved godt at I er i færd med at gøre – måske det værste.

Lige nu er I sikkert oprørte og vrede – måske dybt krænkede…men vil du eller I skade jeres barn? Nej! Men så er du også nød til at ”tælle til 20!”.

Selvom det er lettere at tænke tilbage og finde fejl hos den anden, så er det netop i denne situation nødvendigt at tænke frem og tage ansvar for jeres barn og barnets fremtid.

Brug en 3. Part – en parterapeut, en advokat eller en mægler. Få en helt nødvendig hjælp til fortsat at være forældre for jeres barn. Her kan I få styr på jeres voldsomme følelser, der er i spil. I kan komme i smult vande, hvor I efterhånden kan tale om jeres nye roller. I kan lave en plan for den kommende tid.

Hos Parterapeuterne-Stahlschmidt arbejder vi med at give rum til, at parterne kan få luft lige her og nu, og derefter erkende, at der kommer en tid, som begge parter skal tage ansvar for.

Kontakt Parterapeuterne-Stahlschmidt


10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page