www.Parterapeuterne – Stahlschmidt.dk

ps@parterapeuterne-stahlschmidt.dk

Alfehøjen 9, 4700 Næstved

+45 2619 8284

Psykolog Annelise Stahlschmidt

+45 21 76 73 21

www.psykolog-annelisestahlschmidt.dk

Phubbing -Valgt fra til fordel for en lysende skærm

 

Du har glædet dig til at komme hjem og fortælle om den gode oplevelse, du havde på dit arbejde. Men han kigger bare ned på sin smartphone. Ham du er tættest på og allermest afhængig af, ser dig ikke og viser ikke interesse for dig. Du får følelsen af at være ensom og lukket ude.

 

Din  opmærksomhed er en resurse, som kan  gøre en afgørende forskel på din relation til et andet menneske. På den måde bærer vi alle et ansvar over for hinanden. På arbejdspladsen har du måske oplevet den dag, hvor én du forventede venskab til undlod at hilse på dig!

 

Hos www.Parterapeuterne-Stahlschmidt.dk  vil du få nærvær – og lejlighed til at udfordre dit eget. 

 

Søndags Politiken den 11.8, www.politiken.dk skriver om begrebet Phubbing, som kommer af sammensætningen phone og snubbing. ”Det er gift for alle menneskelige relationer at blive valgt fra til fordel for en lysende skærm”.  

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ARCHIVE POSTS

Please reload

February 13, 2020

January 10, 2020

September 23, 2019

September 2, 2019

February 15, 2019

Please reload

RECENT POSTS