www.Parterapeuterne – Stahlschmidt.dk

ps@parterapeuterne-stahlschmidt.dk

Alfehøjen 9, 4700 Næstved

+45 2619 8284

Psykolog Annelise Stahlschmidt

+45 21 76 73 21

www.psykolog-annelisestahlschmidt.dk

3 vigtige minutter!

Èn af vores klienter har en dagligdag hvor han skal op og af sted om morgenen kl. 5 og kommer hjem kl. 19. En udfordring, som kan få betydning i et parforhold.

I løbet af vores session kom han i tanker om et citat, som en tidligere læremester havde givet ham: ”Husk, når du møder på arbejdet, er de første 3 minutter vigtige for hele resten af dagen”. Det blev et vigtigt tema i vores session.

 

Han kom i tanke om, hvor vigtigt det er med de første tre minutter, når han selv – måske træt efter den lange dag – kommer ind ad døren til sin partner. Hun har længtes efter at se ham og måske set frem til at kunne fortælle ham om tanker og episoder. 

 

Professionelt taler man om forgreningspunktet. Her er starten på en nystartet situation sammen med en anden person – partneren. Netop her i denne situation kan det være helt afgørende hvad man viser den anden af sig selv. Er det overskud og glæde ved at se sin elskede – eller er det energiløshed og surhed? Det første kan være indledning til en glæde ved at møde hinanden. Det sidste kan  være begyndelsen til en kamp om, hvem der har det hårdest.  Begge parter har naturligvis et ansvar for at skabe den energifyldte gode situation. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ARCHIVE POSTS

Please reload

February 13, 2020

January 10, 2020

September 23, 2019

September 2, 2019

Please reload

RECENT POSTS