top of page
  • Forfatters billedeNils Stahlschmidt

Mennesker er skabt til at være forbundet med hinanden


Et mærkeligt forløb, som har ændret min verden på én gang. Aftaler og arrangementer betalt- og indskrevet i kalenderen er aflyst – måske udsat til næste år. Medierne fylder os med rædselsscenarier fra andre lande. Vi troede at vi havde kontrol og kunne styre vores verden.

Utryghed ved frygten for at blive smittet, sårbarhed, savn, solidaritet og fællesskab og glæde har været i spil. Situationen har vist os, hvor meget vi hører sammen som mennesker. Nogle har stærke oplevelser ved at være isoleret, nogle har følt sig indespærret med familien – og er blevet endnu mere mentalt adskilte.

Kontakt uden fysik kontakt eller med afstand og forbehold er måske ved at finde et leje, som ganske vist er svært.

Men det vi har været igennem, har lært os, at mennesker er skabt til at være forbundet med hinanden. Krisen har vakt de dybeste følelser af, at vi hører sammen med et – eller flere andre mennesker, samtidig med at vore dybeste overlevelsesinstinkter er i spil.

Flere og flere har brug for en parterapeut – men på en ny måde.

Skype, Zoom eller FaceTime. Vi har klienter som vil bruge telefonen, som ligger – på bordet uden skærm. Og nogle ønsker at skrive almindelige mail sammen. Vi gør det hele.

Eller ring til 26198284

Har I ikke prøvet at være online i terapi, vil I blive positivt overrasket.

36 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentare


bottom of page