top of page
  • Forfatters billedeNils Stahlschmidt

Købesex eller sundt parforhold

Blog 7.juni 2020


Flere par har henvendt sig, hvor hun har opdaget, at han køber sex. Det sker over nettet både fysisk og virtuelt. Hun er dybt krænket. Hun føler, at de har levet på en løgn, og han er fuld af skam og skyld. Han får chancen til at holde op, men bryder den igen. Det er som om, at noget bliver trigget inde i ham på en dårlig dag. Hans lyst til spænding giver ham et boost. Mentalt forbereder han sig på den forbudte aktion. Det giver en særlig energi, som varer lige indtil selve sexaktionen. Herefter opstår en ubærlig tomhed efterfulgt af skyld og skam, som han selv må bære. Trangen til at forbinde sig tæt til partneren bliver forstærket, og han kan ikke slippe hende.

Vi mennesker har brug for et tæt forhold til et andet menneske, men ofte bærer vi rundt på en bagage, som forstyrrer os i at skabe et sundt parforhold. Mens vi har allermest brug for vores partner, skjuler vi os for hinanden med vrede, undvigelse flugtforsøg fra det vi savner. I stedet for at fortælle hinanden om vores sårbarhed, viger vi uden om. I vores bagage ligger måske ydmygelser og oplevelser, som gør at vi har lært at forsvare os. Vi har ikke lært at tale med hinanden om den sårbarhed, som ligger inde bag ved. Fortroligheden og trygheden til at turde sige det, jeg føler er ikke til stede.

Parterapeuterne-Stahlschmidt arbejder med individuelle løsninger - fysisk tilstedeværelse i terapirummet, on-line, telefoni eller skriftlig kommunikation hos www.Parterapeuterne-Stahlschmidt.dk

Eller ring til 26198284

58 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page