top of page
  • Forfatters billedeNils Stahlschmidt

”Hun savner sex - han vil ikke tale om følelser”

Blog 4.juni 2020

”Der er mangel på forbindelse imellem mig og min mand”. Sådan siger nogle kvinder. De mangler kontakt og mulighed for en tryg forbindelse. Tryghed der kan genskabe et tillidsfuldt forhold med intimitet og sex.

Manden går med til parterapi, men synes det er en stor en udfordring. Han mener ikke, at der er meget at gøre – at han simpelthen ikke er egnet til ”det med følelser”. Alligevel - efter et par sessioner sker der en ændring og han siger: ”Jeg er ved at finde en glæde, som jeg ikke har oplevet længe.”

Forskning viser, at utryghed i parforholdet bevirker et større fokus på præstation, som skaber dårligere sex. Derimod er tryghed i parforholdet afgørende for den gode sexuelle oplevelse . I tryghed bliver begge parter mere risikovillige til at lege, sexleg og give los og lade sig opsluge af en dejlig oplevelse. (Sue Johnson og Zuccarini 2010).

Parterapeuterne-Stahlschmidt arbejder med individuelle løsninger - fysisk tilstedeværelse i terapirummet, on-line, telefoni eller skriftlig kommunikation hos www.Parterapeuterne-Stahlschmidt.dk

Eller ring til 26198284

44 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commenti


bottom of page