top of page
  • Forfatters billedeNils Stahlschmidt

Hjælp til den forladte mand!

Blog 16. Maj 2020


”Maskulint netværk-4 ” er et lukket forum, hvor mænd reflekterer over deres situation og de følelser de er optaget af. I gruppen er der mænd, hvor eks-partneren har forladt forholdet sammen med deres fælles børn.

Adskillelsen er sket uden om den uforstående mand, men med andre kvinders – eller familiers hjælp.

I nogle tilfælde anklager ex-partneren ham for forhold, der ikke er genkendeligt for manden. Jo højere konfliktniveau hun kan skabe, jo stærkere står hun i forhold til at få børnene for sig selv. Manden står uforstående tilbage med følelser, som forekommer surrealistisk og ubærligt. På grund af coronakrise er familieretshuset booket up og en far er f.eks. forhindret i at se sit barn på 6 måneder i de kommende 7 måneder.

Maskulint netværk kan ikke ændre på den diskriminering, som rigtig mange mænd udsættes for i vores ellers gode retssamfund. Men netværket kan dele de følelser med hinanden af ønsket om måske en genforening, eller i det mindste samvær med børnene. Vrede, flovhed og dyb sorg er til stede. Gruppen giver hinanden erfaringer, oplysninger og nyttige råd: ”…jeg får rigtig mange oplysninger, som jeg kan bruge – jeg er taknemmelig” Jeg kan dele min flovhed – og vide at jeg ikke er alene!”.” Jeg får det bedre”

Parterapeuterne-Stahlschmidt danner ny maskuline grupper i den kommende tid. En gruppe omkring ”selvtillid, angsten for at miste hende, jeg har ikke lyst til sex mm.

Eller ring til 26198284

35 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page