top of page
  • Forfatters billedeNils Stahlschmidt

Giv det en chance, når der er knuder i parforholdet.
Hun vil skilles. De har store børn og især er hun træt af sit parforhold. Sex er der ikke overskud til, og deres samtaler handler kun om indkøb, hus og teenagebørn.

Han er for passiv og uengageret – træt efter sin arbejdsdag. Sidder som regel med sin mobiltelefon. -Og er så er han begyndt at drikke lidt meget øl og vin. De er begge blevet 6-7 kilo tungere. Det irriterer hende, og hun er begyndt at kontrollere ham.

Når han mærker kritik og kontrol lukker han af – og går ud i sit værksted eller kører en tur i bilen. Hun føler sig overladt til sig selv og bliver trist.

Mens han trænger mere og mere til at have sit eget rum, så trænger hun til omsorg og nærvær. ”Muren” imellem dem bliver tykkere og tykkere.

Hun giver det en chance, hvis han går med til parterapi. Her får de et rum at sammen i.

De finder ud af at de hører sammen, men at der skal ske ændringer Hun skal slippe noget af kontrollen og han skal låse op for sine tanker og følelser. Følelsen af at blive kontrolleret eller afvist.

Efter 2 måneder hos parterapeuterne- Stahlschmidt, kan de nu tale sammen om,, når han låser sig fast, og om, hvordan, han kan låse op for samtale – og de taler om, hvordan hun har sluppet kontrollen. Og de ønsker absolut ikke at blive skilt: ” Det var svært i starten, men dejligt at få hul på nogle af de ting, som vi aldrig før har kunnet tale om” . ”Vi kommer om nogle måneder for at få et check på vores parforhold”.

Parterapeuterne-Stahlschmidt, når der er knuder i parforholdet.

57 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page