top of page
  • Parterapeuterne-Stahlschmidt

Genopdag kærligheden


De to mødes! Tiltrækkes! Udforsker hinanden og føler sig forbundne. Elsker og mærker tilstanden af at været et helt særligt sted med de skønneste følelser inden i.

Intet i verden kan sætte sig i vejen for den kærlighed der er imellem de to.

De flytter sammen og ikke lang tid efter mærker hun at kroppen reagerer på en anden måde. Hun har ikke lyst til mad, har ømme bryster. Graviditetstesten er positiv. Han bliver forbavset og syntes det er for tidligt at skulle have et barn.

Mens hendes mave vokser, forbereder de to sig på den tredjes fremkomst. Usikkerheden præger dem. Mens de ved alt om deres job, må de søge på Google for at finde råd.

Fødslen er en kæmpe begivenhed. Barselsferie bliver afviklet og en ganske anderledes hverdag åbner sig.

Hver for sig har de voksne involveret sig i venner og fritid og anskaffet ting, som de nødigt vil give slip på. Sportsaktiviteter skal helst fortsætte, venner og familie dyrkes. De har svært ved at gå på kompromis. De føler sig stressede. Men de klarer den.

Da barn nr. 2 kommer bliver det problematisk. De begynder at skændes mere og klager hver især over, at der ikke er tid til dem selv – og sammen er kærligheden gået på stand by.

Parterapeuterne-Stahlschmidt hjælper med at genfinde det tabte kærlighedsforhold.

Det er så vigtigt – både for børnene – og forældrene at de to voksne komme tilbage til den kærlighed, som forenede dem og gjorde dem til en familie. Inden den ene ønsker at flytte!

Se www.parterapeuterne-stahlschmidt.dk

og

www.psykolog-annelisestahlschmidt.dk


36 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page