top of page
  • Parterapeuterne-Stahlschmidt

Når manden kommer hjem.


Du er mand, står op kl. 4.30. Kaffe – og så ud i bilen. På arbejde kl. 6 er der et par sygemeldinger. Flyt rundt på folk og dagen er i fuld gang. Ikke uden problemer. Små ærgrelser, men alt i alt en OK-dag.

Men lidt irriterende at sidde fast i 20 minutters rushtime på vej hjem.

Dejligt at være hjemme igen. Men…allerede i gangen ser jeg det: Legetøjet ligger spredt rundt. Irriterende! Min kone kan jeg høre skramle rundt i køkkenet.

Hun kunne godt være kommet og have taget imod mig! Jeg har konklet for familien – og hun skal trods alt først op et par timer senere og har kort afstand til sit kontorjob: ”Hold kæft, hvor det roder!”

Jeg ved det godt…jeg skal prøve at møde hende positivt og kærligt! Men jeg mærker en stramning i ansigtet, som jeg ikke kan slippe.

Min kone begynder at forsvare sig: ”Ja, du kan se jeg har travlt – det er svært både at passe børn og lave mad…!” Ja tak hun ved ikke, at jeg er død træt – træt af bøvl og rod. Jeg siger ikke mere, vender ryggen til, men lidt efter hører jeg hendes høje, bebrejdende skingre stemme beklage sig over sin egen situation!

Jeg er død træt af det her!

Kender du situationen, hvor noget trigger dig og det hele kører op og får dig og din partner til at føle at I kommer fra to forskellige verdner, som gør jer fremmede for hinanden!Hos Parterapeuterne- Stahlschmidt arbejder vi med det at være mand og kvinde, når det er svært at være partnere.


22 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page