top of page
  • Parterapeuterne-Stahlschmidt

Phubbing -Valgt fra til fordel for en lysende skærm


Du har glædet dig til at komme hjem og fortælle om den gode oplevelse, du havde på dit arbejde. Men han kigger bare ned på sin smartphone. Ham du er tættest på og allermest afhængig af, ser dig ikke og viser ikke interesse for dig. Du får følelsen af at være ensom og lukket ude.

Din opmærksomhed er en resurse, som kan gøre en afgørende forskel på din relation til et andet menneske. På den måde bærer vi alle et ansvar over for hinanden. På arbejdspladsen har du måske oplevet den dag, hvor én du forventede venskab til undlod at hilse på dig!

Hos www.Parterapeuterne-Stahlschmidt.dk vil du få nærvær – og lejlighed til at udfordre dit eget.

Søndags Politiken den 11.8, www.politiken.dk skriver om begrebet Phubbing, som kommer af sammensætningen phone og snubbing. ”Det er gift for alle menneskelige relationer at blive valgt fra til fordel for en lysende skærm”.


23 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page