top of page
  • Forfatters billedeNils Stahlschmidt

Når en partner oplever nye rytmer!


En klient kom til os – såret og ked af det.

Hans partner har sat spørgsmål ved deres parforhold.

Spørgsmålstegnet slog ham ud. Nu havde han satset alt – betjent hende, skaffet hende alle bekvemmeligheder i livet! Han havde gjort det godt, hvilket han også fik bekræftet hos sine venner – og hun - hans partner synes at være utaknemmelig.

Hun var dog i en periode blevet stresset og energiløs og spørgsmålet var om det mon var dette fall down, som havde gjort forskellen?

Hendes oplevelse er en anden: Hun havde været betaget af ham og hans charmerende måde at møde verden på. Han kunne klare alt, men hun var ikke blevet en ydende del af hans univers.

Hun har modtaget, men kan ikke følge hans tempo og trænger mere og mere til en anden rytme end den hun finder sammen med ham.

Begge ønsker de at fortsætte liv sammen. Og begge har de hver sine betingelser. Ingen af dem har været utro. De har ikke for alvor gjort sig forestillinger om et alternativt liv, men de var kørt fast.

Han ønsker bare den gamle partner tilbage. Hun ønsker en ny begyndelse, hvor hun kan finde et nyt ståsted i livet, hvor hun selv vil være en anden, end den gamle partner.

I parterapien hos Parterapeuterne Stahlschmidt sætter vi fokus på de følelser, som begge parter har og det er igennem følelserne at de to parter mødes.


33 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page