top of page
  • Parterapeuterne- Stahlschmidt

Vi vil det bedste for vores børn, men er i følelsernes vold.


Karen er flyttet væk fra Ole. De har været gift i 10 år. Janus på 9 år og Linnea på 3 år bor nu skiftevis hos de to forældre. Det var Karen som ville flytte væk fra Ole, som stadig er dybt såret og viser sin vrede over for Karen. Især er han vred over at børnene ikke har deres mor, når de er hos ham. Karen føler sig usikker og nedgjort af Oles vedholdende utilfredshed.

Vreden stråler ud af Oles krop og hans tanker kredser om at Karen ikke lever op til rollen som mor. Karen mærker vreden og hendes krop binder usikkerhed og ked-af-det hed. Ole og Karen er tryllebundet ind i en negativ cirkel,

Sårede følelser, kropsfornemmelser og negative tanker fastholder dem hver især.

Det sker på trods af deres fælles kærlighed til børnene. De vil begge det bedste for deres to dejlige unger, som stadig er mærkede af situationen.

I Parterapien arbejder vi i landskabet imellem sårede følelser og alternative måder at vise hinanden respekt og accept på. Vi arbejder sammen med forældrene i forhold til deres allervigtigste dagsorden: ”Vi vil stå sammen om vores børn og give dem det bedste vi kan i forhold til den situation vi nu er i”.

I Parterapeuterne-Stahlschmidt arbejder vi emotionsfokuseret og ud fra et børneperspektiv.


29 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page